Roger Waters: This Is Not A Drill – Live din Praga

Bilete

https://www.thisisnotadrillfilm.com

Cineplexx Băneasa București: https://bit.ly/3n4I4Jj

Cinema One Brașov: https://bit.ly/3Nkiz16

Happy Cinema București: https://bit.ly/41L0myh

Sinopsis

Doar pe 25 mai, într-un eveniment unic, îl urmărim pe Roger Waters, forța creatoare din spatele anilor de aur ai Pink Floyd, concertând la Praga, parte a  primului său turneu de adio „This Is Not A Drill”. Concertul este difuzat live în cinematografele selectate din întreaga lume.

Această extravaganță cinematografică este o acuză artistică uimitoare a distopiei corporative în care ne luptăm cu toții să supraviețuim și va include 20 de cântece clasice ale Pink Floyd și Roger Waters, printre care: „Us & Them”, „Comfortably Numb”, „Wish You Were Here”, și “Is This The Life We Really Want?”. Waters își va prezenta și cea mai recentă melodie, „The Bar”.

Lui Roger Waters i se vor alătura pe scenă Jonathan Wilson, Dave Kilminster, Jon Carin, Gus Seyffert, Robert Walter, Joey Waronker, Shanay Johnson, Amanda Belair și Seamus Blake pentru a oferi un spectacol de neuitat, al cărui mesaj este de a iubi, de a proteja și de a prețui minunata noastră planetă, casa noastră.

Informații despre producție

Format: Transmisiune live

Durata: 165 mins

Data de difuzare în România: 25 mai 2023

Distributie: Roger Waters, Gus Seyffert, Jonathan Wilson, Joey Waronker, Dave Kilminster, Jon Carin, Shanay Johnson, Amanda Belair, Robert Walter, Seamus Blake

Regizor:  Sean Evans și Roger Waters

Anul Productiei: 2023

Compania Producatoare: Rue 21 Productions Limited

Tara: Marea Britanie

Sound: 5.1 (live) & stereo

Fără subtitrare

Trailer