SEVENTEEN TOUR ‘FOLLOW’ TO JAPAN: LIVE VIEWING

Bilete

Data de difuzare la cinematografele din România: 16 decembrie 2023, ora 18.00

Cinema One Brașov: https://bit.ly/3uANZZO

Cinema Palace Oradea: https://bit.ly/3uuQpsS

Cinemax București: https://bit.ly/47DUxp3

Sinopsis

Transmis în direct de la Fukuoka PayPay Dome din Japonia, SEVENTEEN TOUR „FOLLOW” TO JAPAN: LIVE VIEWING se difuzează în cinematografele de pe tot globul!

În acest turneu, cel mai mare de la debutul lor, fanii CARAT vor fi martorii mixului eclectic al trupei SEVENTEEN: coregrafii dinamice și melodii încântătoare, în direct pe marele ecran.

În turneul „FOLLOW”, publicul poate anticipa că va fi purtat într-o călătorie plină de entuziasm, de energie explozivă și pasiune inegalabilă. Idolii K-pop își vor etala versatilitatea prin momente speciale vocale, dance și hip-hop, aducându-și stilul și carisma unică pe scenă. Prin intermediul acestui show, SEVENTEEN își propune să răspândească pozitivitatea, invitând fanii CARAT să li se alăture în această călătorie sublimă.

Nu rata acest eveniment live, unic în cinematografe! Indiferent unde te afli, poți face parte din această sărbătoare globală, alături de SEVENTEEN. Pregătește-te să fii captivat de muzica lor, de energia și de promisiunea unui mâine mai luminos.

Informații despre producție

Format: Transmisiune în direct (live)

Durata: 3 h 30 min

Data de difuzare în România, la cinematograf: proiecție unică pe 16 decembrie 2023, ora 18.00

Anul productiei: 2023

Fără subtitrare în limba română

Clip Video

Imagini