Nick Cave: This Much I Know To Be True

Trailer

Sinopsis

Filmat la Londra și Brighton, noul lungmetraj documentar al lui Andrew Dominik THIS MUCH I KNOW TO BE TRUE surprinde relația creativă excepțională dintre Nick Cave și Warren Ellis, în timp ce aceștia dau viață melodiilor de pe ultimele lor două albume de studio, Ghosteen (Nick Cave & the Bad Seeds) și Carnage (Nick Cave și Warren Ellis).

În această documentare a primelor lor interpretări ale acestor albume, filmate în primăvara anului 2021 înaintea turneului lor din Marea Britanie, îi vedem pe cei doi, însoțiți de cântăreți și cvartet de coarde, în timp ce se bucură de fiecare melodie. Filmul conține o apariție specială a prietenei apropiate și colaboratoarei de lungă durată, Marianne Faithfull.

Filmat color de Andrew Dominik și cu imaginea semnată de Robbie Ryan, THIS MUCH I KNOW TO BE TRUE este companion al filmului lui Dominik din 2016, One More Time with Feeling. Se ajunge la prietenia profundă și relația personală dintre Nick Cave și Warren Ellis, întrezărită în pseudo-documentarul lui Cave din 2014, 20.000 de zile pe pământ. Filmul se va dovedi a fi un alt moment semnificativ în călătoriile lui Nick Cave și Warren Ellis, surprinzând starea și spiritul perechii în timp ce trec printr-o nouă fază optimistă.

Info producție

Distribuție: Nick Cave, Warren Ellis, Marianne Faithfull

Regie: Andrew Dominik

Durată: 106 minute

Poster & Imagini