ABBA THE MOVIE – FAN EVENT

Bilete

Hollywood Multiplex București: https://bit.ly/44v0Wka

Movieplex București: https://bit.ly/3KVJuhS

Happy Cinema Bacău: https://bit.ly/47QRr1N

Happy Cinema Botoșani: https://bit.ly/45lIxHK

Cinema One Brașov: https://bit.ly/3OUAFpE

Cinema One Satu Mare: https://bit.ly/3Eb822r

Cinema Ateneu Iași: https://bit.ly/3P9DCE6

Cinema Inspire Craiova Mercur: https://bit.ly/3QPwi1P

Cinema Inspire Alba-Iulia: https://bit.ly/3QPwi1P

CineGold Sibiu: https://bit.ly/45JpTJD

Cinema Victoria Cluj-Napoca: https://bit.ly/45qgzdY

Cinema Unirea Botoșani: https://bit.ly/3PhOkIF

Sinopsis

Trăiți “distracția vieții voastre”! ABBA: Filmul intră în pași de dans în cinematografe, pentru un eveniment special de două zile, dedicat fanilor adevărați!

Filmat de Lasse Hallström în timpul turneului de mare succes din Australia, filmul proaspăt remasterizat vă va duce într-o călătorie înpoi în timp, în anii 1970, când muzica disco domnea, iar ABBA era rege. Incluzând filmări în culise, redând integral unele dintre cele mai mari hituri ale ABBA, precum „Dancing Queen”, „SOS”, „Name Of The Game” și „Waterloo”, filmul oferă o privire distinctă asupra trupei de mare succes, aflată pe culmea popularității lor.

Filmul redă o poveste în stil mocumentar, a unui DJ de radio country care încearcă să obțină un interviu cu trupa. Pe măsură ce termenele limită se apropie, observăm un amestec de întâmplări și greșeli din partea tânărului DJ care are sarcina de a obține râvnitul interviu, în timp ce garda de corp a trupei ABBA face tot posibilul pentru a împiedica acest lucru.

Acest eveniment pentru adevărații fani include cadre exclusive: perspectiva creatorilor concertului fenomenal ABBA: Voyage din Londra, o vizită la Muzeul ABBA din Stockholm, videoclipuri pentru karaoke cu versuri din cântece de succes și imagini extrem de rare dn culisele turneului din 1977.

Informații despre producție

Format: DCP

Durata: 120 min.

Data de difuzare în România: 17 și 19 septembrie

Regizor: Lasse Hallström

Anul Productiei: 1997/2023

Cu subtitrare în limba română

Trailer