Blackpink: The Movie

Trailer

Informații despre Producție

Durată: 101 minute

Premieră: 4 august 2021

A doua proiecție: 8 august 2021

DCP în format 2D, 4Dx

Fotografii

În curând

BLACKPINK, grupul de fete îndrăgit de la nivel mondial, sărbătorește cea de-a 5-a aniversare de la debut, prin lansarea BLACKPINK THE MOVIE. Filmul este, de asemenea, un cadou special pentru BLINK – cum este cunoscut fan clubul grupului BLACKPINK – pentru a-și reaminti de momentele frumoase și pentru a sărbători spectacolele pline de pasiune.

Notorietatea grupului BLACKPINK – format din JISOO, JENNIE, ROSÉ și LISA – a crescut exploziv de când au ieșit pentru prima dată în lume pe 8 august 2016, împreună cu fan clubul (fandomul) lor BLINK. Oricât de agitați au fost ultimii cinci ani, toate amintirile, bucuria de a fi  pe scenă și momentele lor strălucitoare au fost “împachetate ca un cadou pentru toți fanii” în BLACKPINK THE MOVIE.

Filmul este format din diverse secvențe despre fiecare membru al grupului BLACKPINK, printre care: ​​„Camera amintirilor”, un capitol despre amintirile din ultimii cinci ani;  „Frumusețea”, cadre exclusive ale tuturor celor patru membre ale grupului, cu caracteristicile lor distincte;  „Interviuri exclusive”, mesaje pentru fani. Etapele distinctive ale evoluției BLACKPINK, care transcend naționalitatea și genul și au captivat lumea cu spectacole remarcabile, se vor  desfășura pe ecran urmate de “The Show” (2021), „In Your Area” (2018) și o mulțime de alte melodii de succes, pentru a oferi fanilor de pe întreg mapamondul o experiență emoționantă, să îi facă să se simtă ca și cum ar fi la un concert live.

Filmul va rula in urmatoarele cinematografe: rețeaua Cinema City (și format 4Dx), rețeaua Cineplexx, rețeaua Happy Cinema, rețeaua Cinema One, cinematograful Cinemax București, cinematograful Carpați Sinaia, cinematograful Trivale Pitești.