Idiot Prayer – Nick Cave la Alexandra Palace

Trailer

Coming soon.

Info Sheet

FIlmul vine în format DCP

Durata: 100min

Drepturile de distribuție sunt valabile de pe 5 Noiembrie până pe 4 Decembrie

Poster & Photos

Coming soon.

Screening Venues

Coming soon.

Downloads

Coming soon.

Idiot Prayer – Nick Cave la Alexandra Palace îl prezintă pe Nick Cave cântând la pian, cronologic, melodii începând de la primele albume ale trupei Bad Seeds and Griderman și până la cel mai recent, al trupei Nick Cave & The Bad Seeds, numit Ghosteen.

Concertul include piese precum Into My Arms, The Mercy Seat, Higgs Boson Blues și Girl In Amber. Înregistrat în iunie 2020 cu scopul de a fi difuzat numai online, fanii vor putea vedea acum spectacolul-eveniment în cinematografe. Concertul din cinema conține patru melodii nedifuzate în online.

Înregistrat în vremea când Marea Britanie făcea primii pași din lockdown și conceput ca o reacție la izolarea impusă din lunile precedente, Idiot Prayer este o amintire dintr-un moment ciudat si  incert al istoriei. Spectacolul a fost filmat de Robbie Ryan, câștigător a numeroase premii (The Favourite, Marriage Story, American Honey), în West Hall, la Alexandra Palace. A fost editat de Nick Emerson (Lady Macbeth, Emma, Greta), iar muzica a fost înregistrată de Dom Monks.

Drepturile de distribuție sunt valabile de pe 5 Noiembrie până pe 4 Decembrie