Oasis Knebworth 1996

Trailer

Informații despre Producție

Durată: 120 minute

Premieră: 23 septembrie 2021

DCP în format 2D

Fotografii

În curând

Pe 10 și 11 august 1996, 250.000 de fani au fost prezenți în Knebworth Park pentru a-i vedea pe Oasis cântând în două concerte-record, definitorii pentru perioada respectivă. Biletele la cele două concerte s-au vândut vândut într-o zi, peste 2% din populația din Marea Britanie încercând să cumpere bilete.

Acesta a fost un moment în care Marea Britanie își revenea încet după un deceniu de recesiune. O încredere crescândă în artă și cultură s-a manifestat în acea perioadă, ceea ce a dus la creșterea meteorică a trupei Oasis,  reflectând noile convingeri ale publicului.  Având un playlist format numai din hituri – precum Champagne Supernova, Wonderwall sau Don’t Look Back In Anger – concertele din Knebworth Park au marcat apogeul succesului trupei și au devenit referință pentru o întreagă generație.

Oasis Knebworth 1996 este povestea acelui sfârșit de săptămână, a relației speciale dintre Oasis și fanii lor. Este povestită prin ochii fanilor care au fost acolo, cu interviuri suplimentare cu trupa și organizatorii concertelor. Regizat de Jake Scott, Oasis Knebwoth 1996, documentarul-concert extins care include imagini exclusive nemaivăzute până acum, este o sărbătoare cinematografică veselă și intensă a unuia dintre cele mai importante evenimente din ultimii 25 de ani.

Filmul va rula in urmatoarele cinematografe: rețeaua Cinema City,  rețeaua Happy Cinema, rețeaua Cinema One, cinematograful Cinemax București, cinematograful Movieplex București.