Filmul Concert al lui – Stevie Nicks – 24 Karat Gold

Trailer

Informații despre Producție

Filmul Concert al lui

Stevie Nicks

24 Karat Gold

Sinteză:

În distribuție: Stevie Nicks

Regizor: Joe Thomas

Lansare: Octombrie 21 & 25, 2020

Durată: 141 min

Fotografii

Coming soon.

Materiale

Coming soon.

În înregistrarea concertului ce face parte din turneul epic cu casele închise 24 Karat Gold Tour, idolul Rock & Roll Hall of Fame Stevie Nicks interpretează piese rare și piese favorite ale fanilor.

Versiune extinsă:

Doar în serile de 21 și 25 octombrie, idolul Rock & Roll Hall of Fame Stevie Nicks își interpretează muzica legendară pe marele ecrane ale câtorva cinematografe selecte în Stevie Nicks 24 Karat Gold: Concertul . Înregistrat pe parcursul a două nopți în timpul turneului cu casele închise 24 Karat Gold Tour, filmul prezintă mai multe piese favorite ale fanilor precum și din cele rare incluse în albumul de platină a lui Stevie, etalându-i abilitățile de naratoare înnăscută, care fascinează publicul cu povești personale ce stau la baza unora dintre cele mai cunoscute melodii din istoria muzicii.

Considerată drept una dintre cele mai importante voci feminine de muzică rock, cu o carieră nemaipomenită, Stevie Nicks a înregistrat șase albume în Top Ten, a fost nominalizată pentru Grammy de 8 ori și este prima femeie admisă de două ori în Rock & Roll Hall of Fame – cu Fleetwood Mac în 1998 și în calitate de artist solo în 2019.

Stevie Nicks 24 Karat Gold: Concertul este cuprins de magia pe care Stevie Nicks o crează în spectacolele ei live, devenind o experiență memorabilă arătată pe marele ecrane!