Jonas Kaufmann – Vienna mea

Trailer

Informații despre Producție

Jonas Kaufmann – Vienna mea

Durată: 98 minute

Concert înregistrat live la Opera din Vienna în Octombrie 2019.

Drepturile de difuzare sunt valabile până pe 31 Decembrie 2020′

Fotografii

Materiale

Jonas Kaufmann – Vienna mea, este un tribut extrem de personal realizat de celebrul tenor către cântecele celebre din orașul în care s-a născut valsul și operetta.

Filmat live, în cadrul minunat al Operei din Vienna, concertul ne delectează cu muzică Vienneză prectum ,,Die Fledermaus’’ sau ,,Wienerblut’’ de către Johann Strauss și ,,The Merry Widow’’, al lui Franz Lehar, plus multe alte opere inspirate de orașul de pe Dunăre.

Jonas Kaufmann cântă alături de orchestra filarmonicii din Praga, sub bagheta Maestrului Jochen Rieder. Acestora li se alătură soprana de renume Internațional, Rachel Willis-Sørensen.

Jonas Kaufman a avut întotdeauna o relație specială cu Austria și Vienna. Bunica sa a avut o mare afecțiune pentru clasici și cânta cu veselie simfoniile lui Johann Strauss, Franz Lehár și Robert Stolz – un contrast frumos cu pasiunile bunicului pentru Wagner.

Ca și copil, Jonas a petrecut mult timp la ferma bunicilor din Tyrol. Televiziunile Austriace erau pentru el mai familiare decât cele Nemțești. De atunci a început marea lui dragoste pentru cultura Vienneză și operă. ,,Muzica mă aducea mereu într-o stare bună’’, își amintește el când se gândește la copilărie. ,,Când aveam lucruri plictisitoare de făcut ca și student, precum curățenia sau aspiratul, tot ce trebuia să fac este să pun Fledermau, al lui Carlos Kleiber și în cel mai scurt timp, aveam un zâmbet pe față’’.

Drepturile de difuzare sunt valabile până pe 31 Decembrie 2020′